Seizoen : 
  Team :  
 

Nieuws
[<<][<][>][>>]Op de website zijn de voorlopige gegevens voor het nieuwe seizoen beschikbaar gesteld. Let op niet alles is definitief, zoals de teamindeling, programma en competitie indeling.

5 september beginnen in ieder geval de trainingen weer in het VHS Slngelland. Heren 3 en recreanten om 19:00 uur en Heren 1 en 2 om half negen.14-aug-22 15:24
We volgen als vereniging de richtlijnen vanuit het Sportbedrijf, NeVobo en NOC*NSF. Met uiteraard als eerst de basisregels in acht genomen vanuit het RIVM, de belangrijkste willen wij hier noemen:

 • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak en laat je testen;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog klachten had (volg hierin het advies van de GGD);
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
 • Indien je positief getest (vastgesteld met een laboratoriumtest) bent op het nieuwe coronavirus, blijf minimaal 7 dagen thuis na de uitslag van de test;
 • Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten); Vermijd drukte; Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
 • Vermijd het aanraken van je gezicht en schud geen handen;
 • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
 • ​Alhoewel het mogelijk is om te douchen in de sporthal is het advies : kom aangekleed naar de accommodatie en douche thuis.
 • Bezoekers van de sporthal wordt dringend geadviseerd om een mondkapje te dragen op alle looproutes, in de lobby, gangen en kleedkamers. Uiteraard kan er wel zonder mondkapje worden gesport/gezwommen.
 • De horeca is gesloten. Kom niet te vroeg naar de sporthal en verlaat de sporthal direct na het sporten.


04-okt-20 18:08

lees verderNa de nieuwe adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de Nevobo heeft het bestuur van SCS het volgende besloten met betrekking tot specifieke maatregelen tijdens de trainingen in de Drait.

Gezien het advies van het RIVM dringend is zullen wij als vereniging ons daar aan gaan houden.

Bij het binnenkomen van de sporthal desinfecteer je handen en draag een mondkapje. Alleen tijdens de training en het douchen dragen we geen mondkapje. 

De teams zijn verdeeld over drie kleedkamers. Gebruik de kleedkamer van je team. Houdt anderhalve meter afstand bij binnenkomst, in de kleedkamer en tijdens het douchen, wanneer je doucht in de sporthal.

Overweeg om aangekleed naar de accommodatie te komen en thuis te douchen.

Geforceerd stemgebruik tijdens de training, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Houdt afstand tijdens de trainingen, wanneer dit voor de training niet noodzakelijk is, bijvoorbeeld wanneer je in een rij staat te wachten om met de oefening te beginnen of wanneer er iets wordt besproken.

Het sportcafe van Simon is gesloten en we gaan dan ook  op de zijkant via de eerste deur links naar binnen. We hebben hier een sleutel van en zijn verantwoordelijk voor de huurperiode dat we daar zijn.

Kom op tijd en vertrek op tijd want tijdens de training gaat de deur op slot om geen insluipers de gelegenheid te geven.

De ledenvergadering gaat niet door vanwege de sluiting van het sportcafe. Mocht iemand nog vragen of opmerkingen hebben doe dit dan via het secretariaat.

We rekenen op jullie medewerking zodat we kunnen blijven volleyballen. 04-okt-20 17:15

lees verder


Ontwerp & PHPscript : Berend Velsma